YOU ARE ENOUGH!
    NO MORE, NO LESS...


MY STORY 

Mijn naam is Frency Koster en ik ben boudoir- en portret fotograaf.
Ik voelde me altijd al verbonden met vrouwen en door mijn sterke intu├»tie voelt het als een 2e natuur om vrouwen te begrijpen. 
Vrouwen fascineren me, hun verhalen, hun ambities, maar ook hun twijfels en dromen...ik vind het heerlijk om naar hen luisteren.

Op mijn 17e stopte ik met school en begon ik mijn eigen nagelsalon, altijd een van mijn grote passies geweest. Het werken met vrouwen en de band die ik opbouwde met hen vond ik heel bijzonder, een voorrecht als je dat vertrouwen krijgt van je klant!
Omdat ik reumatische klachten kreeg kon ik mijn werk niet voortzetten en werd ik gedwongen op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen. 
Ook ging ik steeds meer nadenken over hoe ik mijn  leven wilde invullen. Ik dacht na over mijn ambities...wat wil ik nu graag?
Het feit dat ik nooit mijn MBO opleiding had afgemaakt stoorde me , en dat leidde tot de keuze voor Academie voor Beeldcreatie.

Vanaf het eerste moment greep het fotovirus me, alles waar mijn hart sneller van gaat kloppen komt samen, het contact met de klant, naar hun verhalen luisteren, creatief zijn, styling, visagie en mensen blij maken.

Inmiddels ben ik in het bezit van mijn diploma en trotse eigenaar van mijn eigen studio, Koster Fotografie!
En het voelt fantastisch om dit vak te ownen, ik ben trots op mezelf en blij dat ik dit werk mag doen..
WHAT MAKES ME HAPPY...

Naast fotograaf ben ik moeder van twee geweldige meiden, en ik ben getrouwd met Stefan. Ons gezin is het belangrijkste in mijn leven en ik ben gek op leuke dingen doen met ze, lekker in het  bos wandelen, vers fruit halen op de markt, een middagje shoppen met de meisjes of dagje aan zee...heerlijk. En natuurlijk dit alles onder het genot van een borrelplankje en een verse gember thee...
Ik ben gezegend met lieve ouders, familie en vrienden, en ben daar elke dag dankbaar voor. 
Verder word ik erg blij van, Ibiza, de zon, festivals, Beyonce en bonbons!

Mijn lijfspreuk heb ik geleerd van mijn vader: Wie goed doet, goed ontmoet!
Een positieve uitspraak die mij heel vaak de weg wijst, ik geloof enorm in blij zijn voor mensen en ze het beste gunnen.
Ik zie altijd wel iets moois en goeds in mensen en ik denk dat je nooit teveel liefde kunt geven!


VOLG MIJ OP INSTAGRAM

Daar vind je alle nieuwe beelden en lees je de verhalen die daarbij horen