HERE'S TO STRONG WOMAN
MAY WE KNOW THEM
MAY WE SUPPORT THEM
MAY WE RAISE THEM

Team Koster Fotografie

Visagie is een belangrijk onderdeel, het geeft je als vrouw vaak net dat extra zetje wat je nodig hebt om te stralen. Bij Koster fotografie kun je erop vertrouwen dat we professionele vakvrouwen inschakelen voor jou.  

Een van die dames is Manou Poos, ze is afgestudeerd bij Micky Jooren. Ze werkt graag met Anastasia, Benefit en Urban. Manou is een lieve, krachtige en creatieve duizendpoot die team Koster aanvult op vele manieren. Ze is ondersteunend in het warme contact, heeft oog voor detail en maakt van iedere visagie een feestje met haar extraverte persoonlijkheid.   

Pluche Lingerie 

Bij Pluche stap je een ware lingeriebeleving binnen...
Bianca en haar team gaan samen met jou op zoek naar dat ene mooie setje dat jou dat speciale gevoel geeft. In hun ruim opgezette boetiek dompelen ze je onder in een oase van luxe, deskundig advies, mooie merken en persoonlijke aandacht.
Zelf ga ik al jaren naar Pluche, het voelt als een uitje...de fantastische merken, prachtige luxe paskamers, en de enorme kennis van deze vakvrouwen zijn de redenen om deze winkel te bezoeken .
Voorafgaande aan jou shoot kun je hier terecht voor het perfecte setje lingerie, kimono, of tuniek.
https://www.pluche-lingerie.nl

Xpozer

Wij printen exclusief op ons eigen ontwikkelde printmateriaal. Dit materiaal bestaat uit meerdere lagen en de coating is geoptimaliseerd voor de best mogelijke presentatie van jouw foto. Het is sterk, UV-resistent en ontspiegeld. Dat betekent dat jouw foto er geweldig uitziet vanuit elke kijkhoek. Zelfs in direct zonlicht. Xpozer is 100% ontspiegeld en haarscherp met maximale detaillering.Jouw foto's maken het verschil. De verhalen die ze vertellen en de sfeer die ze creëren zijn inspirerend. Elke foto brengt een moment tot leven en laat jouw dierbaren jouw verhalen zien. Als fotografieliefhebbers nemen we elk jaar honderden verschillende “wall-worthy” foto's.

Dit is waarom Xpozer is geboren. Eén frame dat je kunt gebruiken voor al jouw bestaande en toekomstige foto's. Hoe groter hoe beter. Verander van foto zo vaak je wilt, wanneer je maar wilt. De mogelijkheid om foto's te wisselen en je te concentreren op wat NU belangrijk is, helpt je te genieten van de fijnere details in het leven.
 https://www.youtube.com/watch?v=p68VQHRtTXE

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

Daar vind je alle nieuwe beelden en lees je de verhalen die daarbij horen