Meet the team

Ik ben een expert op mijn vakgebied, maar ik zou niet zijn waar ik nu ben zonder de mensen die me op mijn weg geholpen hebben. Team Koster fotografie bestaat altijd uit vrouwen. Professionals die mijn boudoir klanten laten stralen. Ze zorgen samen met mij dat de hele experience compleet is.

Team Koster fotografie

 
Visagie is een belangrijk onderdeel, het geeft je als vrouw vaak net dat extra zetje wat je nodig hebt om te stralen. 
Bij mij kun je erop vertrouwen dat we professionele vakvrouwen inschakelen voor jou. 

Nadia Custers heeft jarenlange ervaring in haar eigen luxe haar en visagiesalon in Vught. Agestudeerd bij Micky Jooren en werkt met mineralen make-up waardoor je make-up er niet alleen flawless maar ook naturel uit ziet. 
Nadia is creatief, kijkt goed naar wat bij jou past, is hartverwarmend lief en zorgt ervoor dat jij ontspannen en op je mooiste bent.

Nathalie van Helvoirt is eigenaresse van haar eigen luxe haar en visagie salon in Oss. 
Ze werkt graag met de producten van Olcay Gulsen en L√≥real. 
Nathalie is vrolijk, ondernemend en haalt bij iedereen het beste naar boven door alle vrouwen hun unieke persoonlijkheid te laten zien.  


Inspiratie locatie De Keur


Op deze unieke plek in Schijndel kun je terecht voor boudoir fotografie met een rauw en stoer randje. Op slecht 5 minuutjes rijden van mijn studio waan je je helemaal in het outdoor en prachtige landschap van Schijndel.
Oude boerderij raampjes waar het zachte lichte naar binnen schijnt, de betonnen vloer en ruige wanden geeft een prachtig contrast met de zachtheid van jou in luxe lingerie.
We worden hier welkom ontvangen door Marielle die ervoor zorgt dat het je aan niks ontbreekt. Kaarsjes aan, zelfgemaakte koekjes en kruidenthee, aan alles is gedacht...
De Keur is een fantastische locatie waar we zowel binnen als buiten terecht kunnen voor jouw boudoir experience.


Pluche Lingerie 

Bij Pluche stap je een ware lingeriebeleving binnen...
Bianca en haar team gaan samen met jou op zoek naar dat ene mooie setje dat jou dat speciale gevoel geeft. In hun ruim opgezette boetiek dompelen ze je onder in een oase van luxe, deskundig advies, mooie merken en persoonlijke aandacht.
Zelf ga ik al jaren naar Pluche, het voelt als een uitje...de fantastische merken, prachtige luxe paskamers, en de enorme kennis van deze vakvrouwen zijn de redenen om deze winkel te bezoeken .
Voorafgaande aan jou shoot kun je hier terecht voor het perfecte setje lingerie, kimono, of tuniek.
https://www.pluche-lingerie.nl

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

Daar vind je alle nieuwe beelden en lees je de verhalen die daarbij horen