BELIEVE IN YOURSELF...I DO TO

Vlakbij het centrum van Schijndel is mijn studio gelegen, een mooi en rustige plek met veel ramen. De studio bevind zich achter een woning in een prachtig gerenoveerden aanbouw met hoog plafond.

Alles is aanwezig om diverse set-ups te creëren en op die manier is iedere shoot uniek. Er zijn plekken in de studio waar ik met daglicht werk, maar ook alle apparatuur voor studiolicht is aanwezig om prachtig mooi zacht licht te creëren.  
Er is een plek waar je je kan omkleden, een toilet en een zitje.
Verder staat er een daybed wat ook als bank gebruikt wordt, met diverse kussens en wollen sprei, en is er een mooie hoge zwarte kruk, deze gebruik ik als props in mijn fotografie. 
Ook zijn er accessoires, doeken, kimono's en rokken aanwezig die je mag gebruiken.

In mijn studio zijn ook voorbeelden te vinden van boeken en wall-art, op die manier kan je zien wat de mogelijkheden zijn.

Parkeren kan volop in de straat en schuin tegenover is een kleine parkeerplaats aanwezig.

FEEL RELAXED

In mijn studio wil ik dat je je welkom voelt, het is een plek waar je helemaal jezelf kan zijn en waar je de drukte van de dag even kan los laten.
In mijn studio voel je je thuis en geborgen, een plek waar je een fantastische dag beleeft en waar jou verhaal wordt verteld!VOLG MIJ OP INSTAGRAM

Daar vind je alle nieuwe beelden en lees je de verhalen die daarbij horen