Algemene-Voorwaarden

Algemene Voorwaarden - Frency Koster Photography

*Laatst bijgewerkt: 07-09-2023

Welkom bij Frency Koster Photography! Hieronder vindt u onze algemene voorwaarden die van toepassing zijn op het gebruik van onze website en het afnemen van onze fotografiediensten. We raden u aan om deze voorwaarden zorgvuldig door te lezen voordat u onze diensten boekt. Door gebruik te maken van onze website en diensten, stemt u in met deze algemene voorwaarden.

**1. Diensten en Boekingen**

1.1 Wij bieden diverse fotografiediensten aan, waaronder portret-, boudoir- en brandingfotografie. U kunt onze diensten boeken door contact met ons op te nemen via de beschikbare contactgegevens op onze website.

1.2 Bij het boeken van onze diensten stemt u ermee in om alle benodigde informatie te verstrekken voor een succesvolle samenwerking, inclusief locatie, datum en eventuele speciale verzoeken.

**2. Betaling en Facturering**

2.1 De prijzen van onze diensten worden vermeld op onze website en zijn inclusief btw, tenzij anders vermeld.

2.2 Betaling dient te worden voldaan volgens de door ons verstrekte factuur. De betalingstermijn en betaalmethoden worden op de factuur gespecificeerd.

**3. Annulering en Wijzigingen**

3.1 Indien u een boeking wilt annuleren of wijzigen, dient u ons hiervan zo spoedig mogelijk schriftelijk op de hoogte te stellen. Afhankelijk van het tijdstip van annulering of wijziging kunnen kosten van toepassing zijn.

**4. Auteursrecht en Gebruik van Foto's**

4.1 Alle foto's en digitale bestanden die u ontvangt in het kader van onze diensten, blijven ons eigendom en zijn beschermd door het auteursrecht. U mag deze foto's en bestanden uitsluitend gebruiken voor persoonlijke doeleinden, tenzij anders overeengekomen.

**5. Privacy en Gegevensverwerking**

5.1 We verzamelen, gebruiken en bewaren uw persoonlijke gegevens conform ons privacybeleid, dat beschikbaar is op onze website.

**6. Aansprakelijkheid**

6.1 Wij streven naar de hoogste kwaliteit in onze diensten, maar zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade, verlies of teleurstelling die voortvloeit uit het gebruik van onze diensten.

**7. Toepasselijk Recht en Geschillen**

7.1 Deze algemene voorwaarden worden beheerst door en geïnterpreteerd volgens de wetten van [Rechtsgebied]. Geschillen die voortvloeien uit of verband houden met deze voorwaarden zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbanken van [Plaats].

**8. Wijzigingen in de Algemene Voorwaarden**

8.1 Deze algemene voorwaarden kunnen periodiek worden bijgewerkt om eventuele wijzigingen in onze praktijken weer te geven. De herzieningsdatum bovenaan het document geeft aan wanneer de laatste wijzigingen zijn doorgevoerd.

We raden aan om regelmatig terug te keren naar deze pagina om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen in onze algemene voorwaarden.