Capture Your Confidence  project

Wil jij anderen vrouwen inspireren met jouw verhaal?
Wil jij je kracht en kwetsbaarheid tonen en in volle overgave de boudoir experience aangaan?
Wil jij jezelf terug zien in mijn CYC boek?

Waarom dit project?

In mijn studio ontmoet ik zoveel bijzondere vrouwen, allemaal met hun eigen unieke verhaal. De een is onzeker, heeft iets overwonnen de ander zoekt naar antwoorden of heeft gevonden waar ze al jaren naar op zoek was.

Ik begon erover te schrijven op Instagram. Deze vrouwen verdiende een plekje hier op aarde, ik wilde ze eren en ook anderen mensen laten zien dat een prachtige foto zoveel meer is!

Door kwetsbare verhalen en foto's te laten zien ontstaat er verbinding, alsof je er niet alleen voor staat omdat je leest en ziet hoe bijzonder we allemaal zijn.

Het CYC project is een groot avontuur voor mij en alle vrouwen die mee gaan werken.
De intentie zetten om andere vrouwen te inspireren en aanmoedigen om zichzelf te omarmen in al hun kracht en kwetsbaarheid.
Zodat iedereen ziet dat we allemaal een verhaal hebben en we allemaal unieke wezens zijn die het verdienen om te mogen zijn wie we zijn!
Stralen, shinen en in jezelf geloven!

Het Capture Your Confidence boek is mijn droom. Een boek vol fantastische vrouwen die hun met volle kracht ja zeggen tegen het leven, die durven te zeggen: Dit ben IK! Ik mag er zijn...

Doe jij mee?

We gaan de volledige boudoir experience aan. Door mijn unieke werkwijze kun jij volledig in de overgave en kan ik jouw Confidence vastleggen.

Jouw mooiste foto zal samen met je verhaal gedeeld worden in het boek/magazine.