Boudoir fotoshoot

Jij bent het waard om een dagje in de watten te worden gelegd en je mooi en op en top vrouw te voelen. Dat is precies wat ik doe met een boudoir fotoshoot, een exclusieve, stijlvolle en persoonlijke fotoshoot voor vrouwen. Hiermee wil ik jou laten zien hoe mooi je écht bent!

Een groot cadeau aan jezelf

Natuurlijk is een boudoir fotoshoot een topcadeau voor jouw partner maar het is vooral een heel groot cadeau aan jezelf. Want een boudoir fotoshoot geeft jou de boost om trots te zijn op wie je bent als vrouw. Energiek, ondernemend, strijdlustig, krachtig, prachtig en fierce! Iedere vrouw is prachtig. Het is dan ook mijn missie om jou als vrouw te laten zien dat je er mag zijn, dat je je mooi mag voelen. Schoonheid is blij zijn met wie je bent en trots zijn op je lijf, ongeacht size, leeftijd of kleur. Iedere keer weer word ik zo blij van een boudoir fotoshoot. Om te zien dat iedere vrouw gaat shinen en zich zelf durft te laten zien. Kortom het is echt een ultiem geluksmomentje voor jou en mij! 

Wat past bij jou?

Een boudoir fotoshoot is een vrouwelijke shoot waarin je op een stijlvolle manier wordt gefotografeerd. Maar wat ik belangrijk vind is dat ik je vastleg op een manier die bij jou past. Dat hoeft zeker niet extreem sexy te zijn maar juist stijlvol, nonchalant of edgy. Kijk eens naar mijn portfolio dan krijg je een beeld van mijn stijl en de boudoir foto’s die ik maak.

Zo’n boudoir fotoshoot is natuurlijk best spannend maar je hoeft je nergens zorgen over te maken. Samen kijken we naar jouw wensen en ik ga je helpen bij het poseren. Ik doe alle poses voor en vertel je tot in de kleinste details wat je moet doen. Ook hoe je moet kijken, je ogen iets hoger, kin iets naar boven, schouderontspannen: dit soort dingen roep ik regelmatig. Je hoeft niet altijd recht in de camera te kijken, juist als je wegkijkt of in lachen uitbarst levert prachtige foto’s op. Soms kan een pose best gek aanvoelen maar komt dit op beeld juist heel mooi over. Mijn doel is dat jij er prachtig, natuurlijk en spontaan uitziet in een stijl die bij jou past! 

Hoe werkt een boudoir fotoshoot 

Zoals gezegd is een boudoir sessie superspannend voor jou. Je geeft je letterlijk bloot. Daarom hebben we dan ook een uitgebreide kennismaking vooraf, het preshoot gesprek. Ik wil jou beter leren kennen zodat ik jouw verhaal in beeld kan vertellen. Wat beweegt je, waarom deze shoot en wat wil je laten zien? We bespreken jouw wensen en op basis daarvan maak ik een moodboard. Dan kom je op de dag van de shoot relaxed binnen en weet je wat je te wachten staan. Als jij je op je gemak voelt komen die mooie foto’s namelijk vanzelf! 

Op de dag van de boudoir shoot ga ik met jou aan de slag. Een spannend moment! Maar no worries het wordt een dag om nooit te vergeten. We beginnen rustig met koffie of thee en nemen samen het moodboard nog eens door en kijken naar wat je allemaal hebt meegenomen. Ik geef je dan ook allerlei handige tips en weetjes over het poseren. Vervolgens wordt jouw make-up gedaan door een professionele visagiste. Als dat klaar is, dan is het tijd voor actie en gaat de boudoir fotoshoot beginnen! We nemen de tijd maar voor je het weet is de dag omgevlogen en heb ik prachtige foto's van jou kunnen maken.

Wat doe je aan bij een boudoir sessie?

Een van de eerste vragen die mij als boudoir fotograaf wordt gesteld is wat doe ik aan? The choice is yours. Bij de kennismaking hebben we het hier uitgebreid over. Maar een mooi lingeriesetje neem je altijd mee. Dit kunnen ook meerdere setjes zijn. Zo kun je kiezen voor een sexy lingeriesetje of juist een romantisch kanten setje. Maar denk ook aan extra accessoires of kleding zoals mooie sieraden, een kimono of jurk, het colbertjasje van jouw partner, jouw favoriete stiletto’s of juist die sneakers die je altijd draagt. Er zijn geen regels voor een boudoir fotoshoot, het gaat erom dat jij je vrouwelijk voelt. Dat kan ook in een mooie witte overhemd! 


Prachtige boudoir foto's als resultaat

Na de shoot hebben we nog een afspraak. Dit is onze laatste ontmoeting en het reveal moment. Ik  laat je de mijn selectie foto’s zien, het resultaat van onze boudoir fotoshoot. Dit is altijd een bijzonder moment. Het is het moment om te zien hoe fantastisch jij bent! Ik kijk hier iedere keer weer naar uit. Eigenlijk vloeit er altijd wel een traan. De boudoir foto’s gaan namelijk over jou. Over jouw innerlijke kracht, jouw kwetsbare kant en over hoe mooi je bent. Je krijgt het podium dat je verdient. Ik wil dan ook dat je na een boudoir sessie bij mij denkt: YES, ik mag er zijn! Ik wil dat je jouw favoriete foto ergens ophangt, of het nou in de huiskamer of op een magneetje op de koelkast is, ik wil dat je minimaal 1x per dag naar jezelf kijkt en denkt: DAMN I look good!

Wij vrouwen zijn strijdlustig, ondernemend, uniek, krachtig en mooi allemaal op onze eigen manier. Het is mijn missie om jou dat te laten zien! Wil je meer weten over een boudoir fotoshoot en de kosten ervan? Kijk dan even op deze pagina, hier staat meer informatie over de verschillende mogelijkheden. Mocht je vragen hebben. Stuur me gerust een mail of what’s app of bel me even!