Boudoir fotoshoot Brabant

Boudoir fotoshoot 
Brabant

Ontdek de ware jij met een boudoir fotoshoot in Brabant. Bij Frency Koster Photography laat ik jou de sensuele, krachtige en classy vrouw zien die jij bent. Jij verdient het om jezelf vast te leggen als een kunstwerk, met jezelf in de hoofdrol.

YOU ARE ART
I CREATE ART

De boudoir fotoshoot in Brabant bij Frency was ontspannen, ze vertelt precies wat ik moest doen en dat vond ik heel erg prettig en fijn. Ze heeft oog voor detail en ik heb een geweldige dag beleeft, ik ga zeker nog een terug!

- Girl K. 

Wat een ervaring! In een opwelling geboekt omdat de foto's van Frency zo mooi zijn. Dat wil ik ook dacht ik... Spannend, ik wilde het zelfs nog afzeggen maar toch maar doorgezet. Wat ben ik blij dat ik het gedaan heb. Het voelde als een team effort, samen met Frency kon ik dit!

- Girl M.

De boudoir fotoshoot in Brabant bij Frency was ontspannen en gezellig. Ze hielp me ontzettend met goede aanwijzingen en het was fantastisch om te ervaren. Dit gun ik elke vrouw!

- Girl S.

Boudoir fotoshoot Brabant

Wat is een boudoir fotoshoot?

Een boudoir fotoshoot is meer dan alleen foto's maken. Het is een ervaring die draait om zelfliefde, zelfvertrouwen en het vieren van je unieke schoonheid. In een studio waar we een omgeving maken waar je helemaal jezelf kunt zijn. 

Intake

We maken kennis, bespreken jouw wensen en grenzen, en bespreken jouw ultieme boudoir experience tijdens een telefonische intake.

Voorbereiding

Na de intake ontvang je een uitgebreide stylingguide vol met handige tips en weetjes over wat je aan kan doen en mee kan nemen tijdens de shoot. Bovendien mag je ook altijd kiezen uit een exclusieve selectie uit de studio garderobe.

Haar & Make-up

Eerst word je helemaal in de watten gelegd. Luxe en ontspanning staan voorop door een professionele haar- en make-up styliste, inbegrepen bij jouw boudoir experience.

Fotoshoot

Dat is jouw dag, de dag van jouw boudoir fotoshoot in Brabant! In een ontspannen sfeer begeleid ik je met mijn jarenlange coach ervaring door de boudoir experience. You are art, I create it.

Reveal

Direct na de shoot gaan we samen op een unieke wijze alle foto’s bekijken. We openen een fles prosecco en vieren het moment waarop je jezelf prachtig vastgelegd ziet op de foto's. 

Albums en Wall-art

Jij verdient het allermooiste en beste. Van luxe prints tot kunst aan de muur met jou in de hoofdrol. Elk stuk is zorgvuldig ingelijst, een dagelijkse inspiratiebron die je herinnert aan jouw unieke schoonheid en wie je werkelijk bent.

INVESTERING

SESSION FEE €395,00

  • Intake
  • Moodboard
  • Stylingguide 


  • Full- photo experience  
  • Professionele haar&visagie


  • Begeleiding tijdens het poseren
  • Koffie/thee/vers fruit
  • Retouche en editing op alle foto's
  • Reveal


Bestellen kan per foto (€ 250).
Alle foto's zitten in prachtige luxe foliobox (inclusief een usb)
De prijzen voor package deals starten vanaf €1500,-
Vraag de uitgebreide prijslijst aan via [email protected] 


Boudoirshoot Brabant

Boek jouw boudoir fotoshoot in Brabant

Elke vrouw heeft een verhaal, een kracht, een schoonheid. Laten we samen dat verhaal voor je vastleggen. Boek jouw boudoir fotoshoot in Brabant bij Frency Koster Photography. Laat je sensuele kracht stralen en krijg prachtige kunstwerken van jou! 

Boek jouw boudoir fotoshoot 

Neem contact met me op

Volg mij op Instagram

Daar vind je alle nieuwe beelden en lees je de verhalen die daarbij horen