Boudoir fotoshoot Den Bosch

Boudoir fotoshoot 
Den Bosch

Op zoek naar een exclusieve, stijlvolle en persoonlijke boudoir fotoshoot in Den Bosch? Bij Koster Fotografie laat ik jou de sensuele, krachtige en classy vrouw zien die jij bent. Elke vrouw in Den Bosch verdient het om zichzelf vast te leggen als een kunstwerk, met zichzelf in de hoofdrol.

YOU ARE ART
I CREATE ART

De boudoir fotoshoot bij Frency was ontspannen, ze vertelt precies wat ik moest doen en dat vond ik heel erg prettig en fijn. Ze heeft oog voor detail en ik heb een geweldige dag beleeft, ik ga zeker nog een terug!

- Girl K. 

Wat een ervaring! In een opwelling geboekt omdat de foto's van Frency zo mooi zijn. Dat wil ik ook dacht ik... Spannend, ik wilde het zelfs nog afzeggen maar toch maar doorgezet. Wat ben ik blij dat ik het gedaan heb. Het voelde als een team effort, samen met Frency kon ik dit!

- Girl M.

De boudoir fotoshoot vlakbij Den Bosch bij Frency was ontspannen en gezellig. Ze hielp me ontzettend met goede aanwijzingen en het was fantastisch om te ervaren. Dit gun ik elke vrouw!

- Girl S.

Hoe werkt een boudoir fotoshoot in Den Bosch?

We zorgen er samen voor dat jouw boudoir fotoshoot perfect wordt. Daarom bereid ik je altijd goed voor voordat jouw boudoir experience begint. 

Intake

We maken telefonisch kennis, bespreken jouw wensen en grenzen, en bespreken vooral jouw ultieme boudoir experience. Ik denk graag met je mee zodat jij echt unieke  en persoonlijke foto's ontvangt. 

Voorbereiding

Wat daarna? Je ontvangt een uitgebreide stylingguide met allerlei tips en weetjes over wat je aan kan doen en mee kan nemen tijdens de shoot. Je mag ook gebruikmaken van de boudoir garderobe in mijn studio.

Haar & Make-up

Op de dag van de fotoshoot legt onze Hair & Make-Up Artist je heerlijk in de watten. Zodat jij er prachtig uitziet! De boudoir fotoshoot is altijd inclusief haar en visagie.

Fotoshoot

Dat is de dag, jouw boudoir shoot nabij Den Bosch! In een ontspannen sfeer begeleid ik je met mijn jarenlange coach ervaring door de boudoir experience. 

Reveal

Direct na de shoot laat ik jou op unieke wijze alle foto's zien. We beleven samen jouw boudoir fotoshoot, trekken de prosecco open en jij gaat je jezelf zien zoals je werkelijk bent: prachtig! 

Albums en Wall-art

Jij verdient het allermooiste en beste. Van luxe prints tot kunst aan de muur met jou in de hoofdrol. Ingelijst, als positieve reminder voor wie jij bent. We zorgen dat jouw foto’s de plek krijgen die ze verdienen.

INVESTERING:

SESSION FEE €395,00

  • Intake
  • Moodboard
  • Stylingguide 


  • Full- photo experience  
  • Professionele haar&visagie


  • Begeleiding tijdens het poseren
  • Koffie/thee/vers fruit
  • Retouche en editing op alle foto's
  • Reveal


Bestellen kan per foto (€ 250).
Alle foto's zitten in prachtige luxe foliobox (inclusief een usb)
De prijzen voor package deals starten vanaf €1500,-
Vraag de uitgebreide prijslijst aan via [email protected] 


Boudoirshoot Den Bosch

Boek jouw boudoir fotoshoot in Den Bosch

Elke vrouw heeft een verhaal, een kracht, een schoonheid. Laten we samen dat verhaal voor je vastleggen. Boek jouw boudoir fotoshoot in Den Bosch bij Koster Fotografie en ontdek de sensuele, krachtige en stijlvolle vrouw die jij altijd al was!

Boek jouw boudoir fotoshoot 

Neem contact met me op

Boudoir fotoshoot Den Bosch
Boudoir fotoshoot Den Bosch Google Reviews

Super trots op 4,9 sterren in Google, gebaseerd op 55 mooie ervaringen van klanten! Elke review vertelt een uniek verhaal, momenten die écht iets hebben betekend voor hen. Het is geweldig om terug te lezen hoe deze ervaring niet alleen hun prachtige zelf laten zien via beelden, maar hen ook verder helpt in hun persoonlijke verhalen. Bekijk gerust deze mooie verhalen via de testimonials of via Google

Volg mij op Instagram

Daar vind je alle nieuwe beelden en lees je de verhalen die daarbij horen