Boudoir fotoshoot Eindhoven

Boudoir fotoshoot 
Eindhoven

Een boudoir fotoshoot in Eindhoven: een exclusieve, stijlvolle en persoonlijke belevenis, helemaal voor jou! Tijdens deze boudoir fotoshoot laat ik je zien hoe sensueel, krachtig en classy jij bent. Laat jezelf stralen en geniet van de empowerment die je ervaart tijdens deze intieme en persoonlijke sessie. 

YOU ARE ART
I CREATE ART

De boudoir fotoshoot bij Frency was ontspannen, ze vertelt precies wat ik moest doen en dat vond ik heel erg prettig en fijn. Ze heeft oog voor detail en ik heb een geweldige dag beleeft, ik ga zeker nog een terug!

- Girl K. 

Wat een ervaring! In een opwelling geboekt omdat de foto's van Frency zo mooi zijn. Dat wil ik ook dacht ik... Spannend, ik wilde het zelfs nog afzeggen maar toch maar doorgezet. Wat ben ik blij dat ik het gedaan heb. Het voelde als een team effort, samen met Frency kon ik dit!

- Girl M.

Ik heb echt een fantastische fotoshoot bij Frency gehad! Ik was er al maanden zenuwachtig voor en tegelijkertijd verheugde ik me er enorm op. Op de dag van de shoot heb ik me alleen maar heel mooi gevoeld, geen moment onzeker. Het is zooo goed voor je eigenwaarde en zelfvertrouwen! Als verrassing liet ik een foto uitvergroten voor mijn vriend, dat was een magisch moment uit ons leven...

- Girl L.

Boudoir fotoshoot Eindhoven

Hoe werkt een boudoir fotoshoot in Eindhoven?

Samen zorgen we ervoor dat jouw boudoir fotoshoot nabij Eindhoven perfect wordt. Ik bereid je daarom volledig voor, van de intake tot aan de onthulling van de foto's tijdens jouw Boudoir Experience.

Intake

We maken telefonisch kennis, bespreken jouw wensen en grenzen en richten ons op jouw ultieme boudoir ervaring. Ik denk graag met je mee, zodat jij echt unieke en persoonlijke foto's ontvangt.

Voorbereiding

Na de intake ontvang je een uitgebreide styling gids met tips en informatie over kleding en accessoires voor de shoot. Ook mag je gebruikmaken van de exclusieve boudoir garderobe in de studio.

Haar & Make-up

Op de dag van de fotoshoot word je in de watten gelegd door onze Hair & Make-Up Artist, zodat je er prachtig uitziet. De fotoshoot is standaard inclusief professionele haarstyling en visagie. Neem gerust een kijkje bij ons team!

Fotoshoot

De dag van jouw boudoir shoot nabij Eindhoven is aangebroken! In een ontspannen sfeer begeleid ik je met mijn jarenlange coach ervaring door de boudoir ervaring. Ik begeleid je in het poseren en help je jouw innerlijke schoonheid naar voren te halen. Het wordt een dag om nooit te vergeten!

Reveal

Direct na de shoot laat ik jou op unieke wijze alle foto's zien. We beleven samen jouw boudoir fotoshoot, trekken een fles prosecco open, heffen het glas en dan zie jij jezelf zoals je werkelijk bent: prachtig!

Albums en Wall-art

Van luxe prints tot kunst aan de muur waarin jij de hoofdrol speelt. Ingelijst als een positieve herinnering aan jouw unieke schoonheid. We zorgen ervoor dat jouw foto’s de aandacht krijgen die ze verdienen.

INVESTERING

SESSION FEE €395,00

  • Intake
  • Moodboard
  • Stylingguide 


  • Full- photo experience  
  • Professionele haar&visagie


  • Begeleiding tijdens het poseren
  • Koffie/thee/vers fruit
  • Retouche en editing op alle foto's
  • Reveal


Bestellen kan per foto (€ 250). Alle foto's worden gepresenteerd in een prachtige luxe foliobox (inclusief een usb). Prijzen voor arrangementen beginnen vanaf €1500,-. Vraag de uitgebreide prijslijst aan via [email protected] 


Boudoirshoot Eindhoven
Boudoir fotoshoot Eindhoven

Boek jouw boudoir fotoshoot in Eindhoven

Elke vrouw heeft haar eigen verhaal, kracht en schoonheid. Laten we samen dat verhaal vastleggen. Boek jouw boudoir fotoshoot nabij Eindhoven bij Frency Koster Fotografie en ontdek de sensuele, krachtige en stijlvolle vrouw die jij altijd al bent geweest!

Boek jouw boudoir fotoshoot nabij Eindhoven

Neem contact met me op

Boudoir Fotoshoot Eindhoven Google Reviews

Super trots op 4,9 sterren in Google, gebaseerd op 55 mooie ervaringen van klanten! Elke review vertelt een uniek verhaal, momenten die écht iets hebben betekend voor hen. Het is geweldig om terug te lezen hoe deze ervaring niet alleen hun prachtige zelf laten zien via beelden, maar hen ook verder helpt in hun persoonlijke verhalen. Bekijk gerust deze mooie verhalen via de testimonials of via Google

Volg mij op Instagram

Daar vind je alle nieuwe beelden en lees je de verhalen die daarbij horen