Boudoir fotoshoot

Boudoir fotoshoot

Een boudoir fotoshoot, een exclusieve, stijlvolle en persoonlijke ervaring. Speciaal voor jou! Tijdens deze boudoir fotoshoot laat ik je zien hoe sensueel, krachtig en classy jij bent. Want ik geloof dat elke vrouw het verdient om zichzelf vast te leggen als een kunstwerk aan de muur, met zichzelf in de hoofdrol. 

YOU ARE ART
I CREATE ART

De boudoir fotoshoot bij Frency was ontspannen, ze vertelt precies wat ik moest doen en dat vond ik heel erg prettig en fijn. Ze heeft oog voor detail en ik heb een geweldige dag beleeft, ik ga zeker nog een terug!

- Girl K. 

Wat een ervaring! In een opwelling geboekt omdat de foto's van Frency zo mooi zijn. Dat wil ik ook dacht ik... Spannend, ik wilde het zelfs nog afzeggen maar toch maar doorgezet. Wat ben ik blij dat ik het gedaan heb. Het voelde als een team effort, samen met Frency kon ik dit!

- Girl M.

De boudoir fotoshoot bij Frency was ontspannen en gezellig. Ze hielp me ontzettend met goede aanwijzingen en het was fantastisch om te ervaren. Dit gun ik elke vrouw!

- Girl S.

Hoe werkt een boudoir fotoshoot?

Samen halen we het allermooiste uit jouw boudoir fotoshoot. Daarom bereid ik je altijd goed voor. 

Intake

Allereerst doen we een telefonische intake, waarbij we elkaar kunnen leren kennen en jij jouw wensen en grenzen kan aangeven. Samen gaan we kijken naar de look en feel van jouw fotoshoot. 

Voorbereiding

Daarna ontvang je een uitgebreide stylingguide met allerlei tips en weetjes over wat je aan kan doen en mee kan nemen. Je mag ook gebruikmaken van de boudoir garderobe in mijn studio.

Haar & Make-up

Op de dag van de fotoshoot legt onze Hair & Make-Up Artist je heerlijk in de watten. Zodat jij er prachtig uitziet! De boudoir fotoshoot is altijd inclusief haar en visagie.

Fotoshoot

Dat is de dag! Het is niet jouw taak om goed te kunnen poseren, dat is de mijne. Met mijn jarenlange ervaring coach ik je overal doorheen en geloof me, je gaat het juist super leuk vinden om te doen!

Reveal

Direct na de shoot laat ik jou op unieke wijze alle foto's zien. We beleven samen jouw boudoir fotoshoot, trekken de prosecco open en jij gaat zien hoe AMAZING je bent.
Dit is echt jouw moment!!

Albums en Wall-art

Jij verdient het allermooiste en beste. Prachtige luxe prints in een vegan leather folio box en kunst aan de muur met jou in de hoofdrol. Ingelijst, als positieve reminder voor wie jij bent. Een manier waarop iedereen ziet hoe prachtig jij bent!

INVESTERING

SESSION FEE €395,00

  • Intake
  • Moodboard
  • Stylingguide 


  • Full- photo experience  
  • Professionele haar&visagie


  • Begeleiding tijdens het poseren
  • Koffie/thee/vers fruit
  • Retouche en editing op alle foto's
  • Reveal


Bestellen kan per foto (€ 250).
Alle foto's zitten in prachtige luxe foliobox (inclusief een usb)
De prijzen voor package deals starten vanaf €1500,-
Vraag de uitgebreide prijslijst aan via [email protected]  


Boudoirshoot

Boek jouw boudoir fotoshoot

Let me capture your confidence! You are beautiful, powerful and deserve this. Jij mag blij zijn met wie je bent en trots zijn op jouw lichaam. Dit mag worden vastgelegd met een kunstwerk aan de muur met jou in de hoofdrol. Boek jouw boudoir fotoshoot bij Koster Fotografie en ontdek de sensuele, krachtige en stijlvolle vrouw die jij altijd al was!

Boek je boudoir fotoshoot

Neem contact met me op

Boudoir fotoshoot
Boudoir fotoshoot Nederland
Boudoir fotografie
Boudoir Fotoshoot Google Reviews

 Super trots op 4,9 sterren in Google, gebaseerd op 55 mooie ervaringen van klanten! Elke review vertelt een uniek verhaal, momenten die écht iets hebben betekend voor hen. Het is geweldig om terug te lezen hoe deze ervaring niet alleen hun prachtige zelf laten zien via beelden, maar hen ook verder helpt in hun persoonlijke verhalen. Bekijk gerust deze mooie verhalen via de testimonials of via Google

Boudoir fotograaf

Volg mij op Instagram

Daar vind je alle nieuwe beelden en lees je de verhalen die daarbij horen