Boudoir fotoshoot Brabant

Boudoir lingerie fotoshoot 

 Vier jouw vrouwelijkheid en stijl met een prachtige lingerie fotoshoot. Het is een unieke manier om de sensualiteit en stijl van elke vrouw te vieren. Een exclusieve, stijlvolle en persoonlijke ervaring speciaal voor jou! Ik geloof dat elke vrouw het verdient om zichzelf vast te leggen als een kunstwerk, met zichzelf in de hoofdrol! 

CAPTURE YOUR CONFIDENCE

Waarom een lingerie fotoshoot?

Met een lingerie fotoshoot vier je jouw vrouwelijke kracht. Een moment om helemaal jezelf te zijn en dit vast te leggen in een prachtig beeld. 

Verschillende sferen lingerie fotoshoots

 Niet iedere lingerie fotoshoot hoeft in dezelfde sfeer te zijn. Voor welke sfeer je wilt gaan kunnen we altijd samen bespreken tijdens de intake. Er zijn verschillende stijlen waar je voor kunt gaan, een paar voorbeelden zijn: 

  • Klassiek. Bij de klassieke stijl wordt vaak gebruikgemaakt van zachte, vloeiende lijnen die de natuurlijke vormen van het lichaam benadrukken, met zachte belichting en vaak elegante lingerie met kant. 
  • Edgy en artistiek. Kies voor wat gewaagdere en uitdagendere lingerie. Het gebruik van leer kan de uitstraling versterken. In combinatie met uitdagende poses, het gebruik van schaduw en unieke accessoires creëer je een gewaagder beeld met de nadruk op sensualiteit en verleiding. 


Wil je graag gaan voor een andere stijl voor je lingerie fotoshoot? Dit kunnen we altijd samen bespreken zodat je een resultaat hebt dat past bij wie je bent en wat je uit wil stralen!

Intake

Voorafgaand aan de lingerie fotoshoot zullen we een telefonische intake doen. We leren elkaar alvast kennen en jij kunt jouw wensen aangeven. Ik denk graag met je mee over jouw ultieme boudoir experience, waarbij we jouw verhaal en persoonlijkheid als uitgangspunt nemen. 

Voorbereiding

Na de intake ontvang je van mij een stylingguide met daarin tips en weetjes over wat je aan kan doen en mee kan nemen voor tijdens de shoot. Je mag ook altijd gebruik maken van mijn garderobe in de studio.

Haar & Make-up

Onze hair & make-up artist legt je op de dag van de fotoshoot helemaal in de watten. We zorgen voor een look die niet alleen past bij de stijl die je graag wilt, maar ook die ervoor zorgt dat je je comfortabel en prachtig voelt. 

Fotoshoot

Dit is echt jouw moment! In een ontspannen sfeer zal ik je tijdens de lingerie shoot begeleiden en coachen. Ik weet zeker dat je het leuk gaat vinden!

Reveal

Tijdens het reveal moment laat ik jou alle unieke foto’s zien. Je gaat zien hoe prachtig vastgelegd je bent en samen proosten we op dit fantastische moment!

Albums en Wall-art

Jouw gekozen foto’s kan je ontvangen als prachtige luxe prints in een vegan leather folie box of als kunst voor aan de muur. Ingelijst, als een manier waarop iedereen ziet hoe prachtig jij bent!

Boek jouw boudoir lingerie fotoshoot

You are beautiful, powerful and deserve this. Laten we dit samen vastleggen. Boek jouw boudoir lingerie shoot en hou een blijvende herinnering aan je prachtige jij. 

Boek jouw boudoir fotoshoot 

Neem contact met me op

De boudoir fotoshoot in Brabant bij Frency was ontspannen, ze vertelt precies wat ik moest doen en dat vond ik heel erg prettig en fijn. Ze heeft oog voor detail en ik heb een geweldige dag beleeft, ik ga zeker nog een terug!

- Girl K. 

Wat een ervaring! In een opwelling geboekt omdat de foto's van Frency zo mooi zijn. Dat wil ik ook dacht ik... Spannend, ik wilde het zelfs nog afzeggen maar toch maar doorgezet. Wat ben ik blij dat ik het gedaan heb. Het voelde als een team effort, samen met Frency kon ik dit!

- Girl M.

De boudoir fotoshoot in Brabant bij Frency was ontspannen en gezellig. Ze hielp me ontzettend met goede aanwijzingen en het was fantastisch om te ervaren. Dit gun ik elke vrouw!

- Girl S.

Volg mij op Instagram

Daar vind je alle nieuwe beelden en lees je de verhalen die daarbij horen