LIFE IS SHORT, DO THE FOTOSHOOT

Lees hier wat de vrouwen voor jou van de boudoir fotoshoot vonden..

Girl M: "In het proces van jij mag er zijn heb ik mezelf getrakteerd op deze fantastische boudoir shoot. Tuurlijk spannend maar vooral zin om de mooiste versie van mezelf vast te leggen. Vanaf het eerste moment met Frency was er de klik en het vertrouwen wat ik nodig had om me over te geven aan de shoot.
de dag van de shoot is een compleet tot in de puntjes verzorgde dag, echt geweldig! de manier waarop Frency mij heeft vast gelegd is is prachtig en precies zoals ik me nu voel als vrouw: puur, sereen en in balans, blij met mijn lichaam! 
Ik gun elke vrouw deze beleving."

 

Girl R: "De afspraak stond ingepland, tas ingepakt met vele teveel kleding. Ik was klaar voor de shoot. We begonnen gelukkig met een leuk gesprek en kopje thee.
Ik ben gewend om zakelijk gefotografeerd te worden maar dat zijn toevallige moment opnames waarbij ik niet bewust was van de camera. Deze keer was anders. Vol de camera in kijken, allerlei houdingen aannemen, en zelfverzekerd zijn over je lijf! Voor een controlfreak , een zware taak!
Maar naarmate de tijd verstreek volgde ik Frency, ze adviseerde, inspireerde en gaf vooral vertrouwen.
Ik heb leren loslaten, ben zelfbewuster geworden en buiten mijn comfortzone gegaan. Het was spannend maar heeft  me zoveel gebracht. Voor alle vrouwen die twijfelen, het is Your Time, gun jezelf deze geweldige ervaring..
Als ik 45 word geef ik het mezelf weer cadeau." 

 

Girl M: " Frency staat oprecht voor een duidelijke boodschap en weet dit door te voeren tot in de kleinste details. Ze is ongekend in haar vak, maakt je enthousiast, zorgt voor een persoonlijk contact tijdens de shoot waardoor ik geheel op mijn gemak was.
Het is niet zomaar een fotoshoot, het is een verwennerij, het is liefdevol, plezierig, speels en je voelt je sexy en krachtig als vrouw.
ook hebben we tijdens de shoot gelachen en lol gemaakt, de passie die ze voelt geeft Frency meteen door waardoor het voelt als een heerlijk uitje met veel womanempowerment.

Girl S: Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik niet genoeg ben of er niet bij hoor! De laatste jaren is mijn zelfvertrouwen steeds meer gegroeid en toen durfde ik dit ook.
Zwart op wit geconfronteerd worden met mezelf en man..wat ben ik blij als ik naar de beelden kijk!
Ik zie dat van binnen en buiten zo ben gegroeid naar wie ik echt wil zijn. Dat spat gewoon van de foto's af! Ik ben Frency ontzettend dankbaar voor de ontspannen sessie en het geweldige resultaat.
Het was een feestje om te doen..

Girl D;" In het begin dacht ik echt waarom ga ik dit doen, wil en durf ik het wel? In verband met Corona ook al weken niet naar de kapper/nagelstudio en sportschool geweest!
Met gepaste afstand stapte ik de studio binnen. Ik werd warm ontvangen, er was direct een klik, warmte, openheid en eerlijkheid in ons gesprek. 
Juist doordat Frency vrouwelijke onzekerheden en behoefte aan vrijheid (h)erkent voelt het totaal niet vreemd om jezelf zo open te stellen. Spanning en onzekerheid verdwijnen waardoor je soms ver weggestopte vrouwelijkheid de ruimte krijgt om weer even vrij te zijn.
Met veel lol en liefde legde ze me vast op de zeer gevoelige plaat.
Een moment van reflectie, waarbij de kritische blik afneemt en de trots toeneemt! 

 

Girl Y: " Deze shoot heb ik gekregen van mijn lieve schat omdat ik na een heftige periode mijn zelfbeeld was verdwenen.
Het was even spannend maar vanaf het moment dat Frency de deur opende was er al veel weg. Ze gaf me een dikke knuffel en was net zo enthousiast als ik..
We hadden zo'n goede klik dat eigenlijk alles vanzelf ging, ik probeerde zelf ook wat poses waarop Frency helemaal los ging. We waren op elkaar ingespeeld en niks was te gek of maf, er is ook ontzettend veel gelachen die dag.
Ze gaf mij het gevoel dat ik trots mag zijn en liet me tussendoor op het kleine schermpje zien wat er ontstond, mijn zelfvertrouwen groeide met de minuut.
En dan het moment supreme, the reveal...bij het zien van de eerste foto kwamen de tranen al! 
Frency heeft mij gezien zoals ik ben: gelukkig, tikkie maf en dromerig, kwetsbaar en krachtig.
Voor iedereen die twijfelt: DOEN! deze boudoir shoot zorgt voor een onvergetelijke dag en is precies zoals het moet zijn.

Girl R;" Ik ben altijd onzeker geweest en mijn omgeving begreep dat nooit, huh jij? kreeg ik dan te horen! Ja ik ja, enorme prestatiedrang in alles wat ik doe, een perfectionisme om doodmoe van te worden.
Na een poosje coaching dacht, het is me gooeedd!! Daarna kreeg ik van mijn lief dit geweldige cadeau en ik ben hem dankbaar. Ik zie nu zelf wie ik ben, en dat ik trots mag zijn op mezelf.
De shoot verliep zo ontspannen en Frency gaf me het gevoel dat ik relaxed kon zijn, ik heb ontzettend genoten van haar openheid en professionaliteit.
De tijd vliegt en het is gewoon jammer dat het zo snel voorbij is hihi, ik zou zo weer opnieuw willen"

Girl P:' Vanaf het eerste moment dat ik binnen kwam voelde ik oprechte interesse naar mij als persoon, meteen een juiste klik. Ik vertelde haar dat mijn drijfveer is om altijd sterk te zijn en dat ik mijn kwetsbare kant weinig liet zien. Juist die kant wilde Frency vast leggen...haar idee om mijn pure en letterlijk naakte kant vast te leggen zonder teveel poespas. Ik heb me overgegeven aan Frency waarbij haar enthousiaste tijdens de shoot aanstekelijk werkte op mij! 
De foto Reveal was er een met een lach en een traan, ik zag mezelf als krachtig en kwetsbaar tegelijk. Dit zijn niet zomaar foto's, dit is voor mij het bewijs dat ik alles aankan in het leven!

 

 

Girl N: "Het was een hele ervaring, onzeker voelde ik me en ik dacht waarom wil Frency mij voor haar eindexamen project?
Maar je hebt mij laten zien dat ik veel te kritisch ben. Nu zie ik deze foto en denk ik...ik heb al zoveel doorstaan en 4 prachtige kinderen op de wereld gezet, ik moet gewoon trots zijn op wie ik ben en hoe ik eruit zie. 
Ook al is het dan wat kilootjes teveel of hangwangen of wat dan ook! Ik mag er zijn! En dat geldt voor iedereen, wie zijn wij om zo te oordelen over onszelf...
En jij lieve Frency bent daarin een voorbeeld, dus dames wees trots op jezelf...
Ik ben er nog niet, but I'm still learning and going strong...
 

Girl C: Na het zien van mijn moodboard wist ik dat Frency begreep welke richting ik op wilde. De shoot verliep vlot en soepel, ik voelde me welkom en kon mezelf zijn...
Ze heeft iets enorm waardevols gecreëerd voor mij, een tastbare herinnering aan mijn danscarrière, beelden die de kunstvorm dans laten zien.
Mijn complimenten voor haar geduld, expertise en oog voor details in alle aspecten.

 

Girl N: "In opdracht van een vriendin heb ik model gestaan voor een toffe fashion shoot. Ik ben gewend aan de camera en ben ook nooit nerveus. Deze shoot met Frency was enorm gezellig, alles verliep vlekkeloos en we gingen als een speer. Het hele team bestond uit vrouwen en dat maakte de sfeer ook geweldig.
Frency straalt rust uit en geeft duidelijk uitleg, maar er is ook ruimte voor fun en gekkigheid.
De beelden zijn te gek en ik ben er super blij mee"

Girl M:' Qua zelfbeeld heb ik altijd 2 stemmen in mijn hoofd. Eentje somt zonder aarzelen alles op wat ik mooi vind en is tevreden. De ander (perfectionist) focust op delen die beter en mooier kunnen en zorgt ervoor dat mijn zelfbeeld laag is. Toen ik de beelden zag vond ik dat een magisch moment, Ben ik dat? Ja, dat ben ik! Ik ben 44 jaar en steeds minder bezig met wat andere vinden. Mijn lijf verandert en dat is oke. Deze shoot past helemaal bij wie ik nu ben en ik ben er trots op.
Frency heeft mij op beeld "gevangen" hoe ik ben. Het voelde alsof mijn kwetsbaarheid werd blootgelegd en die imperfecties maken mij wie ik ben, het geheel is zo mooi! 
Eigenlijk heb ik cameravrees maar ik voelde me veilig en kon me helemaal overgeven dankzij de duidelijke aanwijziging van Frency.
Ik heb zo genoten van deze bijzondere beleving, echt een aanrader voor iedere vrouw...'

 

Girl I: " Als onafhankelijke en zelfstandige vrouw wilde ik mezelf terug zien op een andere manier; nog zoekend naar wie ik ben en wat me allemaal te wachten staat in mijn leven.
Ik wilde mijn zachte en vrouwelijke kant laten vast leggen, maar ook mijn stoute kant die op zoek is naar avontuur en nieuwe hoofdstukken.
Ik vind de foto's fantastisch en Frency weet precies mijn verhaal te vertalen naar beeld. 

 

 

Girl M: "Ik was best wel nerveus maar Frency stelde me op mijn gemak, er stond een lekker muziekje op en ze stuurde me precies aan in de poses en houdingen. Soms voelde dat overdreven maar dit bleek op de foto's erg goed en mooi uit te pakken. 
Ik zou iedereen een boudoir sessie aanraden, Frency heeft unieke ideeën, en een goed beeld van hoe de foto eruit komt te zien... 
Het eindresultaat waren zachte, warme foto's die scherp zijn en contrastrijk.
Mijn zelfbeeld is verbeterd, ik zag nooit dat ik zo'n lange en gespierde benen had..!"

 

Girl N&O: "De opbouw en setting in combi met het prachtige werk van Frency raakte ons beide enorm. We zijn enorm dankbaar voor het vastleggen van onze energie, fijn dat dat zo goed herkent wordt door Frency. The reveal voelde als een memorabel moment voor ons. 

 

Girl N: Frency maakt van iedereen een Beyonce, ik hou eigenlijk helemaal niet van foto's en poseren maar alles ging zo natuurlijk.
Ik voelde me vrij en ontspannen en ik ben onwijs blij met het resultaat...
Ik zei bij het Reveal moment echt: "ben ik dat?" hihi... 

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

Daar vind je alle nieuwe beelden en lees je de verhalen die daarbij horen