LIFE IS SHORT, DO THE FOTOSHOOT

Lees hier wat de vrouwen voor jou van de boudoir fotoshoot vonden..

 

 

'Tjah wat zullen we zeggen? Fucking Fantastisch!
Een boudoir experience bij Frency Koster is een absolute aanrader. Voor vrouwen, stellen of mannen die zich op een prachtige manier vast willen laten leggen. Mijn vrouw en ik zijn heerlijk in de watten gelegd. Na een drankje en de visagie voor mijn vrouw gingen we mooie kleding aantrekken (of uit) en die fotoshoot in. Frency is top in het aansturen en het op je gemak stellen met poseren en zorgt dat jij jouw beste zelf laat zien. Ze legt dat vervolgens perfect vast. Even relaxen na de shoot en dan zorgt Frency voor de reveal: een ware tentoonstelling van die prachtige beelden. Dat kiezen is dan ook een behoorlijk drama als je zoveel moois te zien krijgt. Na enkele weken mogen de gekozen foto's opgehaald worden. Na een warm onthaal krijgen we de foto's te zien, prachtig afgedrukt en gepresenteerd in een mooie box. We zijn er super blij mee!'
 

 

 

 Girl I:' Ik heb echt een fantastische fotoshoot bij Frency gehad! Ik was er al maanden zenuwachtig voor en tegelijkertijd verheugde ik me er enorm op. Op de dag van de shoot heb ik me alleen maar heel mooi gevoeld, geen moment onzeker. Frency is erg complimenteus, geeft duidelijke aanwijzingen en we hebben de hele shoot lekker gekletst. Gewoon chill. Alles ging van zelf, terwijl ik totaal geen modellenervaring heb. Af en toe dacht Frency dat ik leniger was dan dat ik daadwerkelijk ben en moest ik me in onmogelijke poses wringen 😂, maar toen ik de foto's zag, begreep ik waarom: wauw! Mijn partner en ik waren beiden bij de reveal en het was supermoeilijk om een keuze te maken uit de vele prachtige foto's. Wat was ik trots... en mijn vriend nog meer! Op de terugweg moesten we allebei een traantje wegpinken: echte, eerlijke, kwetsbare en tegelijkertijd krachtige foto's, ik zag mezelf precies zoals ik ben. En dat doet wat met je! Ik heb al vele vrienden en vriendinnen getipt om ook een shoot bij Frency te doen. Het is zooo goed voor je eigenwaarde en zelfvertrouwen! 
Als verrassing liet ik een foto uitvergroten voor mijn vriend, dat was een magisch moment uit ons leven...'
 

 

 Girl J: ' Ik kwam bij Frency toen ik net uit een behandelingstraject voor eierstokkanker kwam. Mijn leven had de maanden ervoor alleen nog maar in het teken gestaan van operaties, chemo's en ziekenhuisafspraken. Mijn lijf was enorm veranderd. Ik kende haar niet meer terug in de spiegel. Mijn eigenwaarde had een behoorlijke knauw gekregen. En ik voelde mij verre van vrouwelijk of sexy.
Frency stelde mij op mijn gemak. Ze luisterde, zij zag mij! Zij zag mij echt. Zij heeft mij op mijn aller kwetsbaarst gezien en vastgelegd, helemaal naakt, zonder maskers, geen laagjes om je achter te verschuilen.
Kwetsbaar en krachtig tegelijk. Een oerkracht kwam naar boven. Er ging een deurtje open. Ik verstop mij niet meer, maak mijzelf niet meer klein, nooit.
Forever dankbaar welke plek Frency heeft ingenomen in mijn proces. Forever dankbaar voor wat wij samen in gang hebben gezet. Mijn mooiste foto heb ik als wall-art aan de wand als reminder voor mezelf, hoe krachtig ik ben en dankbaar voor de persoon die ik ben.'
 

 Girl C: 'Met mijn man besloot ik om een shoot te plannen. Spannend maar het stond echt op onze bucketlist...
En wat een geweldig idee was dat!!!!
Was direct op mijn gemak bij Frency, een instant klik. 
Ook mijn man voelde zich onmiddellijk comfortabel.
Was een leuke, toffe middag vol lachen en plezier terwijl we foto’s aan het nemen waren.
Het is een verbluffend resultaat geworden! Zal er voor de rest van mijn leven mooie herinneringen aan hebben. Kan dit enkel maar aanraden.
Dus niet twijfelen, maar doen !!!! Boost je zelfvertrouwen en kijk naar je natuurlijke schoonheid dat Frency zo mooi weer vast te leggen.'

 Girl S: ' Via Instagram zag ik de foto’s van Frency en ze spraken mij meteen erg aan. De sfeer die ze uitstralen vind ik heel mooi. Mijn lief was bijna jarig, dus ik dacht.. voor hem en mezelf een mooi cadeau.
Frency en ik kletsen eerst over de telefoon, later met beeld en ik voelde me meteen op mijn gemak. Ze maakte vooraf een foto bord met ideetjes en toen zag ik al gelijk dat ze helemaal begreep wat ik graag wilde.
De dag was super! Heel ontspannen en ik voelde me helemaal op mijn gemak. En toen de reveal.. zulke mooie foto’s! Echt knap hoe ze mij vast kon leggen en dat het er zo mooi uitzag! Thuis vond mijn lief ze helemaal geweldig! Geslaagd cadeau dus!
Eigenlijk zou ik elke vrouw dit gunnen! Dus als je nog twijfelt, doe het! .'

 

Girl C: " Van SLIK naar FLITS tot WAUW, wat een KICK! 
Mijn boudoir shoot bij Frency was écht een beleving. Waar ik bij het maken van de eerste foto nog kippenvel had, kon ik bij de laatste setting de wereld aan. Beyoncé maak plaats. Frency geeft je dat gevoel. Ze is enthousiast, spontaan en de beste in haar vak. Ze gaf me zelfvertrouwen juist door zelf haar kwetsbaarheid te tonen. De naakte waarheid. En die mag er zijn. De foto's zijn echt fantastisch.
Er hangt binnen een geweldige plaat, een waar kunstwerk van mezelf!
Ik ben zo trots en zo blij met het resultaat dat ik ze aan (bijna) iedereen laat zien ;-) Dankjewel Frency! YOU ROCK! "
 

 

Girl K: "Via een vriendin werd ik enthousiast om bij Frency een shoot te boeken. Het leek me erg leuk. Zeker nu ik steeds 'anders' in mijn vel kom te zitten nu ik ouder word. Soms ben ik nog onzeker , meer om hoe ik ben als persoon dan hoe ik eruit zie. Vroeger was ik enorm onzeker over mijn uiterlijk dat zie ik ook terug in foto's van toen.
Naarmate ik ouder wordt groeit mijn zelfvertrouwen en deze foto's versterken dat alleen maar..
De shoot bij Frency was ontspannen, ze vertelt precies wat ik moest doen en dat vond ik heel erg prettig en fijn. Ze heeft oog voor detail en ik heb een geweldige dag beleeft, ik ga zeker nog een terug!"
 

 

Girl M: "Wat een ervaring!
In een opwelling geboekt omdat de foto's van Frency zo mooi zijn. Dat wil ik ook dacht ik...
Spannend, ik wilde het zelfs nog afzeggen maar toch maar doorgezet. Wat ben ik blij dat ik het gedaan heb. Het voelde als een team effort, samen met Frency kon ik dit!
Een heerlijke dag met concrete aanwijzingen, tips, en een prachtig resultaat. Nooit verwacht maar echt een ervaring en resultaat om jaren met trots en veel plezier op terug te kijken.
Dit gun ik iedereen.."
 

 

Girl S: "Na jaren van dubben en twijfelen of ik dit zou durven besloot ik mijn angst in de ogen te kijken. 
Wat is er nou eigenlijk zo eng?
Ben ik bang voor foto's van mijn eigen lijf in lingerie?
Dit lijf wat zoveel veerkracht en gezondheid mag dragen?
Dat mij beschermt? Maar ook drie prachtige kindjes mocht dragen?
Dat is te belachelijk voor woorden. 
Het is tijd om blij te zijn met wie ik ben, in alle pracht en minder leuke punten. Want ook die maken mij tot mij!!
De shoot bij Frency was ontspannen en gezellig. Ze hielp me ontzettend met goede aanwijzingen en het was fantastisch om te ervaren. 
Dit gun ik elke vrouw!
  

Girl M: "In het proces van jij mag er zijn heb ik mezelf getrakteerd op deze fantastische boudoir shoot. Tuurlijk spannend maar vooral zin om de mooiste versie van mezelf vast te leggen. Vanaf het eerste moment met Frency was er de klik en het vertrouwen wat ik nodig had om me over te geven aan de shoot.
de dag van de shoot is een compleet tot in de puntjes verzorgde dag, echt geweldig! de manier waarop Frency mij heeft vast gelegd is is prachtig en precies zoals ik me nu voel als vrouw: puur, sereen en in balans, blij met mijn lichaam! 
Ik gun elke vrouw deze beleving."

 

Girl C: " Deze boudoir shoot was voor mij een laatste stap na een lange periode van zelfontwikkeling en 1000% mezelf durven en kunnen zijn. De shoot heeft ervoor gezorgd dat ik mijn lichaam nog beter accepteer en waardeer. Zeker in de periodes na mijn zwangerschappen is dat weleens anders geweest.
Ik voelde me heel prettig tijdens de shoot, het verliep soepel en vanzelf, we hebben ook heel veel gelachen. Dit is niet een zomaar shoot maar een ware beleving! Een cadeautje wat ik iedere vrouw gun!

Toen ik de beelden voor het eerst zag kwam ik woorden tekort, waar ik normaal gesproken mijn woordje klaar heb, viel ik stil en keek ik vol verbazing, ben ik dat? JA dat ben ik... wauw."
 

 


Al heel lang dacht, het lijkt me tof om mooie foto's van mezelf te hebben! Iets om op terug te kijken als ik oud ben.
Maar ik gunde het mezelf nooit, totdat een vriendin zei dat ze naar Frency ging voor de boudoir experience.
Samen keken we op haar site en we wisten meteen "ja dit is wat we willen". Het is best wel spannend dus het moet goed voelen en dat deed het vanaf het eerste moment.
Wat Frency op haar site en instagram uitstraalt zo is ze ook echt.
Ongedwongen, toegankelijk, natuurlijk en ontspannen. Het was alsof we bij een vriendin op bezoek waren...
De foto's zijn prachtig en ik ben dankbaar voor deze ervaring.

 


Soms gebeuren er dingen in je leven waardoor je beseft dat je zoveel mogelijk moet genieten en jezelf moet accepteren zoals je bent.
Dat zeg ik nu stoer maar dat is nog best een dingetje...
Maar toch begon ik aan het avontuur van de boudoir experience.
Bij anderen vind ik altijd alles mooi en bij mezelf ben ik kritisch...zo ook tijdens de shoot, die ik samen met mijn beste vriendin deed.
Toen ik zelf aan beurt was begeleide Frency mij, ze zag mij en ik kon mezelf zijn.
De dag was gezellig, warm en liefdevol het voelde als thuiskomen en dat vind ik enorm bijzonder.
Zelfs bij het uitzoeken van de foto's twijfelde ik hier en daar maar nu ik gewend ben aan de foto's kan ik alleen maar heel erg trots zijn op mezelf. Mijn zelfbeeld is veranderd, er is meer zachtheid en ik kom zeker volgend jaar weer terug. Dit was zo leuk!!

Girl S: Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik niet genoeg ben of er niet bij hoor! De laatste jaren is mijn zelfvertrouwen steeds meer gegroeid en toen durfde ik dit ook.
Zwart op wit geconfronteerd worden met mezelf en man..wat ben ik blij als ik naar de beelden kijk!
Ik zie dat van binnen en buiten zo ben gegroeid naar wie ik echt wil zijn. Dat spat gewoon van de foto's af! Ik ben Frency ontzettend dankbaar voor de ontspannen sessie en het geweldige resultaat.
Het was een feestje om te doen..

 

Girl Y: " Deze shoot heb ik gekregen van mijn lieve schat omdat ik na een heftige periode mijn zelfbeeld was verdwenen.
Het was even spannend maar vanaf het moment dat Frency de deur opende was er al veel weg. Ze gaf me een dikke knuffel en was net zo enthousiast als ik..
We hadden zo'n goede klik dat eigenlijk alles vanzelf ging, ik probeerde zelf ook wat poses waarop Frency helemaal los ging. We waren op elkaar ingespeeld en niks was te gek of maf, er is ook ontzettend veel gelachen die dag.
Ze gaf mij het gevoel dat ik trots mag zijn en liet me tussendoor op het kleine schermpje zien wat er ontstond, mijn zelfvertrouwen groeide met de minuut.
En dan het moment supreme, the reveal...bij het zien van de eerste foto kwamen de tranen al! 
Frency heeft mij gezien zoals ik ben: gelukkig, tikkie maf en dromerig, kwetsbaar en krachtig.
Voor iedereen die twijfelt: DOEN! deze boudoir shoot zorgt voor een onvergetelijke dag en is precies zoals het moet zijn.

Girl R;" Ik ben altijd onzeker geweest en mijn omgeving begreep dat nooit, huh jij? kreeg ik dan te horen! Ja ik ja, enorme prestatiedrang in alles wat ik doe, een perfectionisme om doodmoe van te worden.
Na een poosje coaching dacht, het is me gooeedd!! Daarna kreeg ik van mijn lief dit geweldige cadeau en ik ben hem dankbaar. Ik zie nu zelf wie ik ben, en dat ik trots mag zijn op mezelf.
De shoot verliep zo ontspannen en Frency gaf me het gevoel dat ik relaxed kon zijn, ik heb ontzettend genoten van haar openheid en professionaliteit.
De tijd vliegt en het is gewoon jammer dat het zo snel voorbij is hihi, ik zou zo weer opnieuw willen"

Girl P:' Vanaf het eerste moment dat ik binnen kwam voelde ik oprechte interesse naar mij als persoon, meteen een juiste klik. Ik vertelde haar dat mijn drijfveer is om altijd sterk te zijn en dat ik mijn kwetsbare kant weinig liet zien. Juist die kant wilde Frency vast leggen...haar idee om mijn pure en letterlijk naakte kant vast te leggen zonder teveel poespas. Ik heb me overgegeven aan Frency waarbij haar enthousiaste tijdens de shoot aanstekelijk werkte op mij! 
De foto Reveal was er een met een lach en een traan, ik zag mezelf als krachtig en kwetsbaar tegelijk. Dit zijn niet zomaar foto's, dit is voor mij het bewijs dat ik alles aankan in het leven!

Girl M:' Qua zelfbeeld heb ik altijd 2 stemmen in mijn hoofd. Eentje somt zonder aarzelen alles op wat ik mooi vind en is tevreden. De ander (perfectionist) focust op delen die beter en mooier kunnen en zorgt ervoor dat mijn zelfbeeld laag is. Toen ik de beelden zag vond ik dat een magisch moment, Ben ik dat? Ja, dat ben ik! Ik ben 44 jaar en steeds minder bezig met wat andere vinden. Mijn lijf verandert en dat is oke. Deze shoot past helemaal bij wie ik nu ben en ik ben er trots op.
Frency heeft mij op beeld "gevangen" hoe ik ben. Het voelde alsof mijn kwetsbaarheid werd blootgelegd en die imperfecties maken mij wie ik ben, het geheel is zo mooi! 
Eigenlijk heb ik cameravrees maar ik voelde me veilig en kon me helemaal overgeven dankzij de duidelijke aanwijziging van Frency.
Ik heb zo genoten van deze bijzondere beleving, echt een aanrader voor iedere vrouw...'

 

Girl I: " Als onafhankelijke en zelfstandige vrouw wilde ik mezelf terug zien op een andere manier; nog zoekend naar wie ik ben en wat me allemaal te wachten staat in mijn leven.
Ik wilde mijn zachte en vrouwelijke kant laten vast leggen, maar ook mijn stoute kant die op zoek is naar avontuur en nieuwe hoofdstukken.
Ik vind de foto's fantastisch en Frency weet precies mijn verhaal te vertalen naar beeld. 

 

 

Girl M: "Ik was best wel nerveus maar Frency stelde me op mijn gemak, er stond een lekker muziekje op en ze stuurde me precies aan in de poses en houdingen. Soms voelde dat overdreven maar dit bleek op de foto's erg goed en mooi uit te pakken. 
Ik zou iedereen een boudoir sessie aanraden, Frency heeft unieke ideeën, en een goed beeld van hoe de foto eruit komt te zien... 
Het eindresultaat waren zachte, warme foto's die scherp zijn en contrastrijk.
Mijn zelfbeeld is verbeterd, ik zag nooit dat ik zo'n lange en gespierde benen had..!"

 

Girl N&O: "De opbouw en setting in combi met het prachtige werk van Frency raakte ons beide enorm. We zijn enorm dankbaar voor het vastleggen van onze energie, fijn dat dat zo goed herkent wordt door Frency. The reveal voelde als een memorabel moment voor ons. 

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

Daar vind je alle nieuwe beelden en lees je de verhalen die daarbij horen